Eastvantage opent kantoren in de Filippijnen

Met een getalenteerde en in technologie onderlegd team biedt Eastvantage kost-efficiente oplossingen op het vlak van online marketing, software development en IT services, Web development, web design, market research.
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Bpo
Business Process Outsourcing
Outsourcing
Offshore
Document management

Industrys:
• Bpo
• Outsourcing
• Offshoring

Location:
Global - Metro Manila - Philippines

July 1, 2011 - PRLog -- Eastvantage opent kantoren in de Filippijnen

Eastvantage, een Europees bedrijf gespecialiseerd in adviesverlening en outsourcing van bedrijfsprocessen, opent een hoofdkwartier in Manila, de hoofdstad van de Filippijnen. Manila is is ondertussen grootste stad ter wereld wat outsourcing betreft, met 700,000 werknemers in de sector.

De Filippijnen vestigt zich als de nieuwe leider in de wereldwijde outsourcing markt dankzij haar hooggeschoolde en Engels sprekende bevolking: meer dan 400,000 jonge mensen studeren af elk jaar. Het land is centraal gelegen en sterk onder westerse invloed, zodat de Filippijnen een sterk alternatief vormt voor India. Zelfs indiaase outsourcing bedrijven zetten momenteel vestigingen op in Manila.

En zoals de meeste spelers in de outsourcing en offshoring sector, erkent Eastvantage deze ontwikkelingen zodat Manila een ideale lokatie werd voor de nieuwe vestiging.

Met een getalenteerde en in technologie onderlegd team biedt Eastvantage kost-efficiente oplossingen op het vlak van online marketing, software development en IT services. Web development, web design, market research en algemene procesondersteuning behoren eveneens tot het aanbod.

Het huidige klantenbestand bestaat uit consultancy bedrijven, reclamebureau’s en IT bedrijven. De offshore diensten aangeboden door Eastvantage worden aangepast aan de noden van de individuele ondernemer of KMO. Het management van Eastvantage bestaat uit Frederic Tshidimba, managing director, en Tina Verstraeten, director en bedrijfsjurist. Frederic Tshidimba werkte als marketing manager in Fortune 20 bedrijven (Coca-Cola, Nestle) en als director in een internationaal en offshore reclamekantoor. Tina Verstraeten heeft jarenlange ervaring in de internationale service industrie, en werkte tot voor kort als regionaal juridisch adviseur voor Azie bij NorthgateArinso, een Engels outsourcing bedrijf met vestigingen in de Filippijnen.

Eastvantage heeft kantoren in het zakendistrict Bonifacio Global City, in het hart van Metro Manila.

Voor informatie, bezoek www.eastvantage.com, of email info@eastvantage.com

# # #

With a team of talented, technology-savvy professionals, Eastvantage provides cost-effective outsourcing opportunities in Online Marketing, Document Management, Enterprise Resource Planning. Web Development, Web Design, Market Research and Business Support services make part of their expertise.
End
Source:Eastvantage Outsourcing
Email:***@eastvantage.com Email Verified
Phone:+6324917701
Zip:1634
Tags:Bpo, Business Process Outsourcing, Outsourcing, Offshore, Document management
Industry:Bpo, Outsourcing, Offshoring
Location:Global - Metro Manila - Philippines
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share