D'kedai Malaysia - Permata Hijrah, Tadalli Dll

D'kedai merupakan satu laman web yang memperkenalkan produk muslim dari pelbagai jenama seperti Permata Hijrah, Tadalli, Secretleaf , Raudhah, Alam Temurun dan juga memperkenalkan Pusat Rawatan Ruqyah Qalbun Salim .
 
 
dkedai
dkedai
June 2, 2011 - PRLog -- .
D'kedai - Cara mudah mendapatkan produk-produk terlaris dipasaran.

PERMATA HIJRAH - Stokis Kedah Produk Permata Hijrah Dengan Bacaan Ayat2 Al-Quran, bertempat di Sungai Petani. Juga menyediakan Rawatan Resdung. Hubungi Che Murad 019-4466391.

Pengedar Taiping Produk Permata Hijrah Dengan Bacaan Ayat2 Al-Quran, bertempat di Kamunting. Juga menyediakan Rawatan Resdung. Hubungi Mohd Reffai 013-2590993.

Pengedar Alor Setar Produk Permata Hijrah Dengan Bacaan Ayat2 Al-Quran, bertempat di Kuala Kedah. Juga menyediakan Rawatan Resdung (Untuk wanita saja). Hubungi Hazwani 017-4698033

TADALLI - Kini produk sulung Jus Manggis Tadalli berada dipasaran. Minuman dari khasiat kulit manggis terpilih dengan campuran herba yang terbaik, Diperkayakan lagi dengan air Zam-Zam.

SECRETLEAF - Kini produk terbaru sabun dari minyak organik Algan dari Magribi, juga produk terlaris dipasaran Pure Oil Series 01 dengan minyak organik Argan dan tanpa bahan kimia.

RAUDHAH FOOT PATCH - Pad kaki penyah toksin yg bermutu tinggi.

ALAM TEMURUN - Produk yg berasaskan herba semulajadi.

PUSAT RAWATAN QALBUN SALIM - Pusat rawatan rugyah yang mengikut syariah islam.

Untuk keterangan lanjut, sila layari http://www.dkedai.com

# # #

D'kedai merupakan satu laman web yang memperkenalkan produk muslim dari pelbagai jenama seperti Permata Hijrah, Tadalli, Secretleaf , Raudhah, Alam Temurun dan juga memperkenalkan pusat rawatan ruqyah al-quran seperti Pusat Rawatan Qalbun Salim .
End
Source:
Email:***@dkedai.com Email Verified
Phone:019-4466391
Zip:08000
Tags:D'kedai, Dkedai, Permata Hijrah, Tadalli, Secretleaf, Alam Temurun, Mata, Argan, Jus Manggis
Industry:Advertising, Business, Internet
Location:Sungai Petani - Kedah - Malaysia
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Jun 03, 2011Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share