Stellar Data Recovery en Employees’ Benefits werken samen

Stellar Data Recovery en Members’ Benefits breiden de samenwerking uit met het Employees’ Benefits programma.
 
 
members-benefit
members-benefit
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Data Recovery
Benefits

Industrys:
Computers
Software

Location:
Utrecht - Utrecht - Netherlands

May 20, 2011 - PRLog -- Afgelopen maand hebben Stellar Data Recovery en Members’ Benefits hun samenwerking uitgebreid met het Employees’ Benefits programma. Deelnemers aan het Employees’ Benefits programma genieten een prioriteitsregeling bij Stellar Data Recovery en diverse kortingen op data recovery werkzaamheden. Naast hacken, diefstal en het simpel verliezen van datadragers, zijn er nog tal van andere belangrijke oorzaken waardoor bedrijfsinformatie of belangrijke data van een individuele medewerker verloren kan gaan. De KPMG Barometer spreekt van menselijke en/of systeemfouten (11%), malware (3%) en onbekende oorzaken (5%). Voorbeelden hiervan zijn: het per ongeluk deleten van bestanden of mappen, een partitie die opeens defect raakt of verdwijnt, een harddrive die per ongeluk wordt geformateerd, een back-up die er niet blijkt te zijn of niet blijkt te werken, een harde schijf of server die ineens om een wachtwoord vraagt, een filesysteem dat corrupt is geraakt, een microprocessor van een solid state drive die beschadigd is geraakt, een virusinfectie, kortsluiting, schade aan het electronische circuit, waterschade, brandschade en ondeskundig omgaan met RAID configuraties zijn een reeks van voorbeelden. De oorzaken zijn talrijk en de werkelijkheid stelt vaak weer voor verrassingen.

Stellar Data Recovery helpt de bij Members’ Benefits aangesloten organisaties en de bij Employees’ Benefits aangesloten medewerkers om hun activiteiten weer snel op te pakken na een incident zoals hierboven beschreven.


Contact information Stellar
Stellar Data Recovery B.V.
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
The Netherlands
Tel: +31 (0)30 - 7600 701
Fax: +31 (0)30 - 7600 709
Web: http://www.rse.nl/
E-Mail: info@stellar.nl


About Stichting Members’ Benefits

Stichting Members' Benefits onderhoudt voordeelregelingen voor meer dan 30 werkgevers- en branche-verenigingen met 15.000 aangesloten ondernemingen en ongeveer 700.000 werknemers.

Contact information Stichting Members’ Benefits
Stichting Members' Benefits
Postbus 190
2700 AD ZOETERMEER
Telefoon (088) 4008 408
www.membersbenefits.eu

# # #

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossing in alle gevallen van dataverlies.
End
Source:Stellar Data recovery B. V.
Email:***@stellar.nl
Phone:31 (0)30 - 7600 701
Zip:3542 EB
Tags:Data Recovery, Benefits
Industry:Computers, Software
Location:Utrecht - Utrecht - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: May 24, 2011Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share