Stellar Data Recovery wordt ICTWaarborg-partner

Data recovery als uitbreiding op reguliere computerhulp
 
 
ICTwaarborg-logo
ICTwaarborg-logo
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Computerhulp
Data Recovery

Industrys:
Computers
Software

Location:
Utrecht - Utrecht - Netherlands

May 19, 2011 - PRLog -- Vandaag hebben ICTWaarborg en Stellar Data Recovery bekendgemaakt dat Stellar partner is geworden van ICTWaarborg. Stellar is een wereldwijde producent van data recovery software en utilities software. Ook staat Stellar bekend om haar dienstverlening op het gebied van data recovery. Het centrale Europese laboratorium is gevestigd in Utrecht. Voor de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven heeft Stellar zeer interessante proposities met diverse voordelen. Data recovery ligt in het verlengde van reguliere computerhulp. Zowel op softwaregebied als op aanvullende data recovery dienstverlening kan Stellar de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven van grote hulp zijn.

Data kan op tal van manieren verloren gaan. Voorbeelden zijn het per ongeluk deleten van bestanden of mappen, een partitie die opeens defect raakt of verdwijnt, een harddrive die per ongeluk wordt geformateerd, een back-up die er niet blijkt te zijn of niet blijkt te werken, een harde schijf of server die ineens om een wachtwoord vraagt, een filesysteem dat corrupt is geraakt, een microprocessor van een solid state drive die beschadigd is geraakt, een virusinfectie, kortsluiting, schade aan het electronische circuit, waterschade, brandschade en ondeskundig omgaan met RAID configuraties.

Stellar Data Recovery

Herstelt data sinds 1993
Heeft een wereldwijd bestand van meer dan 1.100.00 klanten
59 eigen data recovery tools
60 R&D professionals
39 zeer ervaren data recovery ingenieurs
CLASS 100 Clean Room voor data recovery op 3 continenten
Eenvoudige en probleemloze data recovery processen

Contact information Stellar
Stellar Data Recovery B.V.
Zonnebaan 39
3542 EB Utrecht
The Netherlands
Tel: +31 (0)30 - 7600 701
Fax: +31 (0)30 - 7600 709
Web: www.stellardatarecovery.nl
E-Mail: info@stellar.nl

Contact information ICTWaarborg
ICTWaarborg
Tasveld 1A
3417 XS Montfoort
Telefoonnummer: 085-8771566
Bemiddeling: 085-8772982
E-mail: info@ictwaarborg.nl
Internet: www.ictwaarborg.nl

# # #

About Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossingen in alle gevallen van dataverlies.

About ICTWaarborg

ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 900 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.
End
Source:Stellar Data Recovery B.V.
Email:***@stellar.nl
Phone:31 (0)30 - 7600 701
Zip:3542 EB
Tags:Computerhulp, Data Recovery
Industry:Computers, Software
Location:Utrecht - Utrecht - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share