Nieuwe website affiliatenetwerk Paxz

Paxz, dé specialist als het gaat om reisgebonden affiliateprogramma’s, heeft een nieuwe website.
By: Daisycon Affiliate Marketing
 
May 5, 2011 - PRLog -- Paxz, dé specialist als het gaat om reisgebonden affiliateprogramma’s, heeft een nieuwe website. De vorige website was qua layout aan vernieuwing toe, daarnaast moest de site meer informatief worden en wilde we de verbondenheid met moederbedrijf Daisycon (http://www.daisycon.com) meer benadrukken. De nieuwe slogan van Paxz luidt dan ook a Daisycon company.

Op de nieuwe site staat meer informatie over de drie diensten van Daisycon/Paxz: Affiliate Marketing, Lead Generatie en CPC Advertising. Ook de columns van commercieel directeur André Warringa, die iedere twee weken in Reisrevue en op Reis-affiliate.nl verschijnen, zijn uiteraard op de nieuwe website te vinden.

Naast de content is de service op de site verbeterd. Vanaf nu kunnen publishers en adverteerders via de website van Paxz direct inloggen op het systeem van Daisycon/Paxz . Iets dat voorheen nog niet mogelijk was.

Ook is er een mobiele pagina beschikbaar waarmee publishers direct via hun mobiel op het systeem van Daisycon/Paxz kunnen inloggen en real-time hun statistieken kunnen bekijken.

Tot slot is er een uitgebreide sectie met portfolio pagina’s aan de website toegevoegd en hebben enkele adverteerders een prachtige referentie over de samenwerking met Paxz geschreven. Iets waar we erg trots op zijn.

Neem snel een kijkje op http://www.paxz.com

# # #

Daisycon is al 10 jaar intermediair tussen online-adverteerders en publishers. Momenteel werken er bijna 60 mensen bij Daisycon. Het affiliatenetwerk bevat bijna 70.000 websites en gemiddeld zijn er ruim 1650 adverteerders actief.
End
Source:Daisycon Affiliate Marketing
Email:***@daisycon.com
Zip:1314CH
Tags:Affiliate Marketing, Travel, Publisher, Advertiser, Paxz, Cpc Advertising, Daisycon
Industry:Affiliate marketing
Location:Almere - Flevoland - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share