Promoafaceri.com lanseaza "Gold, Silver sau Bronze pe viata"

Promoafaceri.com lanseaza campania "Gold, Silver sau Bronze pe viata", in scopul sprijinirii firmelor care doresc sa-si promoveze afacerea si imaginea.
 
 
Campanie: Gold, Silver sau Bronze pe viata
Campanie: Gold, Silver sau Bronze pe viata
March 17, 2011 - PRLog -- Promoafaceri.com lanseaza campania "Gold, Silver sau Bronze pe viata", in scopul sprijinirii firmelor care doresc sa-si promoveze afacerea si imaginea.

Campania se adreseaza companiilor care vor sa achizitioneze un pachet de promovare "Gold", "Silver" sau "Bronze" incepand cu data de 15 martie 2011. In urma achitarii taxei aferente unuia dintre cele trei pachete de publicitate, firma dobandeste dreptul de a beneficia pe viata de avantajele oferite de acesta, nu doar pe o perioada determinata.

Campania "Gold, Silver sau Bronze pe viata" se adreseaza atat firmelor deja inscrise gratuit in site-ul de publicitate www.promoafaceri.com, cat si celor care se vor inregistra ulterior.

In decursul unui an, echipa Promoafaceri.com a mai implementat campaniile "Fiti Gold, Silver sau Bronze - 12 luni gratuit" si "Sarbatori nelimitate", cu premii si avantaje pentru firmelor care s-au aratat interesate de o promovare eficienta.

Promoafaceri.com are ca scop promovarea mediului de afaceri din Romania si sustinerea tuturor firmelor sau persoanelor care desfasoara o activitate independenta si care doresc sa-si promoveze imaginea, produsele sau serviciile.

Alegeti un pachet de promovare si profitati de avantaje: http://www.promoafaceri.com/cont
End
Source:Promoafaceri.com
Email:***@promoafaceri.com Email Verified
Phone:0744662269
Zip:032757
Tags:Campanie, Promovare, Firme, Afacere, Imagine Firma, Beneficii, Promovare Firme
Industry:Advertising, Marketing, Internet
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Account Email Address Verified     Account Phone Number Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share