Gratis Aankoopmakelaar in regio Eindhoven tijdens NVM Open Huizen Dag

Kandidaat-kopers die in de regio Eindhoven een huis of appartement willen kopen kunnen op 9 oktober a.s. gratis gebruik maken van een NVM Aankoopmakelaar.
 
 
Sept. 3, 2010 - PRLog -- Huizenkopers in de regio Eindhoven kunnen op zaterdag 9 oktober, tijdens de NVM Open Huizen Dag, gratis een NVM Aankoopmakelaar inschakelen.

De makelaars zijn aangesloten bij de in aankoopbemiddeling gespecialiseerde NVM Aankoopmakelaars Eindhoven en allen lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM.) De unieke actie is een initiatief van NVM Aankoopmakelaar Philip Koene. Hij wil  hiermee laten zien dat het inschakelen van een specialist wel degelijk toegevoegde waarde heeft.      

"De meeste woningen worden verkocht via een verkoopmakelaar. Een koper gaat meestal op eigen houtje de strijd aan met de verkopende makelaar als hij wil onderhandelen en een bod wil doen. Wij willen laten zien dat een aankoopmakelaar wel degelijk toegevoegde waarde heeft. Wij adviseren de koper niet alleen over de waarde van de woning maar ook over andere belangrijke zaken."

Bovendien, aldus Koene, is er in de huidige marktomstandigheden goed te onderhandelen. Hij benadrukt nogmaals dat een aankoopmakelaar alleen werkt voor de belangen van de koper en niet voor die van de verkoper of diens makelaar.

Op 9 oktober kunnen kopers tijdens de jaarlijkse Open Huizen Dag zonder afspraak een woning die te koop staat bezichtigen. De ingeschakelde aankoopmakelaar zal dan samen met de kandidaat-koper de woning bezoeken. Als de kandidaat-koper tevreden is kan hij in een later stadium alsnog beslissen om de makelaar in te schakelen voor de daadwerkelijke onderhandelingen en andere zaken. Dan wordt er ook een honorarium afgesproken.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven op de website van http://www.nvm-aankoopmakelaar-eindhoven.nl door het invullen van een formulier. Hier kan per deelnemer een lijst van maximaal vijf woningen worden opgegeven die op 9 oktober worden bezichtigd.

# # #

Over NVM Aankoopmakelaar Eindhoven: Richt zich uitsluitend op de advisering en begeleiding van particulieren bij het kopen van een huis of appartement in de regio Eindhoven.

http://www.nvm-aankoopmakelaar-eindhoven.nl
End
Email:***@huysshop.nl
Phone:040-2217760
Zip:5581TW
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share