Kleurkopieen copyshop Drukwerk Textiel Bedrukken Drukkerij Happycopy Den Haag

Happy copy kopieer en printservice den haag kopieerservice copyshop reproservice kleurkopie fotokopie, kleurenprints, posters spandoeken printen. KleurkopieËn, zwart wit kopie, inbinden, drukkerij den haag.
By: happy
 
Aug. 25, 2010 - PRLog -- HAPPY COPY KOPIEER EN PRINTSERVICE DEN HAAG KOPIEERSERVICE COPYSHOP REPROSERVICE KLEURKOPIE FOTOKOPIE, KLEURENPRINTS, POSTERS SPANDOEKEN PRINTEN.
KLEURKOPIEËN, ZWART WIT KOPIE, INBINDEN, PLASTIFICEREN, FOLIEDRUK, TEXTIEL BEDRUKKEN EN DRUKWERK, DRUKKERIJ DEN HAAG.
Happy Copy is een kopieer en printservice aan de rand van het centrum van Den Haag. Voor kwaliteit, (razend)snelle levering en klantvriendelijke prijzen!! Onze eigen ontwerpstudio ontwerpt alles naar uw wensen. Behalve voor (kleur)kopieen kan u bij ons terecht voor drukwerk, zeefdruk en textieldruk. Van enkele exemplaren tot vele duizenden stuks.

KLEURENPRINTS LASERPRINTS DEN HAAG
In de formaten A4, A3 printen wij al u documenten in kleur. Met onze kleurenlaserprinters garanderen wij de beste kwaliteit in digitaal printen. Dit kan enkel- en dubbelzijdig tot een maximaal papiergewicht van 300 grs/m2. Dit biedt u de mogelijkheid om van simpele fullcolor flyers tot visitekaartjes snel digitaal te laten produceren. U kunt uw bestanden aanleveren in de gangbare Office programma's, maar ook als CorelDraw of Adobe Photoshop, maar bij voorkeur als Adobe Acrobat PDF.
Voor het maken van kleurkopieën hebben wij twee snelle printers staan. Beide apparaten hebben een printresolutie van 600 x 600 Dpi met een microfijne toner. Hierdoor kunnen wij kopieën en prints maken van bijzonder hoge [foto] kwaliteit.

ZWART WIT PRINTS DOE-HET-ZELF ZWART WIT KOPIEËN DEN HAAG
Voor de productie van zwart-wit documenten beschikken wij over een geavanceerde hoogvolume laserprinters die razendsnel uw originelen of bestanden vermenigvuldigt.
Dit doen wij voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook voor particulieren en studenten. En kunnen dit natuurlijk ook afwerken op diverse manieren zoals daar zijn inbinden van rapporten met ijzeren ringband (Wire-O), plastic ringband, lijmband enz.
U kunt bij Happy Copy ook zelf uw zwart/wit kopieën maken op onze doe-het-zelfmachines. Heeft u regelmatig zwart wit kopieën nodig? Profiteer dan van de speciale kortingsregeling! Met onze Kopie Voordeel Kaart bent u een stuk voordeliger uit. Zeker als u vaak kleine aantallen doe-het-zelf kopieën maakt.

DRUKWERK DEN HAAG
Happy Copy is gespecialiseerd in drukwerk. Ook als u de ontwerpen al heeft kunnen wij u van dienst zijn. Van huisstijl tot boek, van flyer tot brochure. Het maakt niet uit, wij garanderen kwaliteit.
Uw logo in één kleur of in meerdere kleuren? Uw brochure in fullcolour? Uw enveloppen en briefpapier met een watermerk? Alles is mogelijk! We hanteren bijzonder lage prijzen voor fullcolour drukwerk, visitekaartjes, flyers, posters, briefpapier, kerstkaarten en geboortekaartjes en hebben zeer snelle levertijden.

INBINDEN
Happy Copy onbetwist de inbindspecialist en kleine aantallen klaar terwijl u wacht !  
Wij kunnen op diverse manieren inbinden, zoals bijv. Powerbind (Sterke, fraaie, gelijmde zwart linnen rug,erg sterk!)  Metalen ringband Wire-O, Plastic bindrug (Achteraf te openen om bladzijden toe te voegen)  Garenloos brocheren op aanvraag, levertijd enkele werkdagen. Verder kunnen wij vouwen, nieten, boren, snijden, perforeren, rillen en bloks en sets nummeren.

PLASTIFICEREN/ LAMINEREN
het aanbrengen van een plastic laagje om papier producten te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals vocht, vuil en/of weersomstandigheden? Dankzij een stevige plastic laag zijn kwetsbare materialen als papier en perkament uitstekend geschikt voor veelvuldig gebruik, binnen én buiten. Bijvoorbeeld voor menukaarten, diploma’s ed.

STEMPELS
Happy Copy verkoopt stempels die in eigen beheer geproduceerd worden. Hierdoor kunnen wij korte levertijden garanderen. Deze Digistamps hebben na goedkeuring van de proef een levertijd binnen één werkdag en zijn leverbaar in zwart, rood, blauw en een aantal maten in groen! . Tevens verkopen (op aanvraag!) wij bijna alle soorten 'speciale' stempels, met datum, nummers, lakstempels, blindstempels, houten stempels, etc. De prijs en de levertijd zijn afhankelijk van het formaat en het soort stempel.

TEXTIEL BEDRUKKEN, T-SHIRTS, SWEATERS, POLOSHIRTS.

Wij bedrukken reeds jaren lang voor bedrijven, verenigingen, partikulieren textiel. Wij hebben textiel catalogi (met meer dan 3000 artikelen) op onze website staan en in de winkel liggen. Uw logo, bedrijfsnaam op een T-shirt alles is mogelijk, vanaf 1 stuk. Maar kunnen ook de volgende artikelen bedrukken met een foto of door u zelf gemaakt ontwerp: baseballcaps, beertjes, slabbetjes, mokken,
Keukenschorten, katoenen draagtassen, rugzakjes, stropdassen, kussentjes, kussenslopen, dekbedovertrekken, buttons, muismatten, mousepads.

Onze druktechnieken zijn:
TRANSFERDRUK
Print uw foto's, logo en/of teksten op t-shirts en draagtassen. Happy Copy bedrukt textiel (vanaf 1 exemplaar) door middel van een laserprint transfersysteem. Daarna wordt het met 5 Bar druk bij 180° C. op en in de textielvezel gedrukt. Mooi en duurzaam! Het meegeleverde wasvoorschrift vertelt u hoe u lange tijd plezier behoudt van uw bedrukte textiel.

ZEEFDRUK
Wilt u textiel als werkkleding gebruiken en echt vaak wassen op hogere temperatuur? Dan raden wij zeefdruk aan. U kunt dit bestellen via Happy Copy. Leverbaar vanaf 10 stuks.

FLEXDRUK, FOLIEDRUK
Het is ook mogelijk letters en logo's uit een folie te snijden en op textiel te drukken. Dit biedt dezelfde kwaliteit als zeefdruk en is bij kleinere aantallen goedkoper met een kortere levertijd. Het combineren van kleuren zoals bij zeefdruk is echter niet mogelijk.

ONTWERPSTUDIO
Onze eigen ontwerp-studio werkt uw wensen uit, we kunnen eigenlijk echt alles maken of u in ieder geval verder helpen. Van geboortekaart tot verpakking, van visitekaartje tot groot spandoek!

HAPPY COPY KOPIEER- & PRINTSERVICE, UW COMPLETE REPROCENTRUM!
Rijswijkseweg 308-310
2516 ER Den Haag
Tel. 070 445 00 37
Fax: 070 445 04 97

Vlakbij het Haagse centrum, Station Hollands Spoor en de Haagse Hogeschool.
Voldoende parkeergelegenheid. Halte tram 15 en bus 26 direct voor de deur.
 
http://www.happycopy.nl

# # #

HAPPY COPY KOPIEER EN PRINTSERVICE DEN HAAG KOPIEERSERVICE COPYSHOP REPROSERVICE KLEURKOPIE FOTOKOPIE, KLEURENPRINTS, POSTERS SPANDOEKEN PRINTEN.
KLEURKOPIEËN, ZWART WIT KOPIE, INBINDEN, PLASTIFICEREN, FOLIEDRUK, TEXTIEL BEDRUKKEN EN DRUKWERK, DRUKKERIJ DEN HAAG.
Happy Copy is een kopieer en printservice aan de rand van het centrum van Den Haag. Voor kwaliteit, (razend)snelle levering en klantvriendelijke prijzen!! Onze eigen ontwerpstudio ontwerpt alles naar uw wensen. Behalve voor (kleur)kopieen kan u bij ons terecht voor drukwerk, zeefdruk en textieldruk. Van enkele exemplaren tot vele duizenden stuks.

KLEURENPRINTS LASERPRINTS DEN HAAG

http://www.happycopy.nl
EndLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share