Prva prava internet prodavnica u Bosni i Hercegovini

Dana 27.03.2010. počela je sa radom prva prava internet prodavnica u Bosnia i Hercegovini. www.hipermarket.ba
 
 
www.hipermarket.ba
www.hipermarket.ba
April 9, 2010 - PRLog -- Dana 27.03.2010. počela je sa radom prva prava internet prodavnica u Bosnia i Hercegovini. Ova prodavnica je rađena po uzoru na poznate svjetske E-commerce sajtove, kao što je npr. Amazon. Ovdje ćete na jednom mjestu naći sve od računarske tehnike do knjiga i fitnes opreme. Svakim danom se broj ponuđenih proizvoda povećava tako da trenutna brojka je oko 6500 artikala. Plaćanje je omogućeno putem e-bankinga i klasično putem virmanskog plaćanja na šalteru banke. U najskorije vrijeme biće omogućeno plaćanje i svim platnim i kreditnim karticama putem servisa Moneybookers. Razvojni tim Hipermarketa Vam želi uspješnu kupovinu.

# # #

HyperActive d.o.o.

društvo za projektovanje i telekomunikacije, osnovano je 2004. godine sa sjedištem u Banja Luci.

Pored instalacije i održavanja telekomunikacionih sistema, naše opredjeljenje je usavršavanje postojećih (otvoreni kod) i razvijanje vlastitih aplikacionih rješenja u oblasti IP telefonije, web dizajna i srodnih internet tehnologija.


Kvalitet, profesionalnost u svakom segmentu našeg poslovanja, širok spektar proizvoda i usluge sa konkurentskom cijenom, dovoljni su razlozi zašto će se mnogi odlučiti baš za nas.
End
Source:Goran Popović
Email:***@hyperactive.ba Email Verified
Phone:+387 51 333 888
Zip:78000
Tags:Hipermarket, Banja, Luka, Audio, Video, Prodavnica, Knjige, Alati, Sportska, Oprema, Media, Plejeri, M-box, Prva, Prava
Location:Bosnia & Herzegovina
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: May 04, 2010Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share