Big Brother Albania - Faqja Zyrtare

Faqja zyrtare e Big Brother Albania. Ne pritje te sezonit te 3-te!
 
Jan. 1, 2010 - PRLog -- Ne kete faqje, pervec kritikave dhe komenteve per cdo moment te jetes brenda shtepise, do te gjeni edhe shume gjera te tjera, si pershembull big brother albania chat, big brother albania live, thashetheme mbi reality show-n, fotografi te ndryshme brenda dhe jashte shtepise etj.

Mos mungoni per asnje moment!

Megjithë impenjimet e shumta që tani ka, pasi të bësh përditë program në radio nuk është gjë e vogël, Adi nuk harron të frekuentojë miqtë që njohu brenda shtëpisë së “Big Brother”, Bjordin dhe Adelën. Edhe pse kanë gjysmën e moshës së tij, duket se mes tyre miqësia funskionon perfekt dhe të tre së bashku kanë gjetur gjuhën e komunikimit dhe të miqësisë. Adi, Adela dhe Bjordi rrinë kudo së bashku në aktivitetet që janë organizuar nga ishbanorët nëpër qytete të ndryshme, në party apo dhe gjatë vizitës që ata bënë në Prishtinë. Mesa duket fakti që ai është 40 vjeç, i bën dy të rinjtë që të ndjehen shumë komod me Adin pasi ka raste që mendimi i një më të rrituri mund të jetë shumë i rëndësishëm, aq më shumë në këtë situatë të re në të cilën gjenden Bjordi dhe Adela, ku kanë kuptuar se kanë shumë fansa dhe shumë vëmendje.
Ndërkohë Adi ka bërë një premtim publik duke i thënë nënës së tij që shumë shpejt do ta shohë dhëndër. Të shohim nëse do ta mbajë këtë premtim aq më shumë që ai e ka një lidhje tashmë me një vajzë 25 vjeçare me profesion ekonomiste.

http://www.BigBrotherAlbania.org
End
Source:Top Channel
Email:***@portokalli.tv Email Verified
Tags:Big Brother Albania
Industry:Society, Event
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share