Tips Dan Panduan Bina Badan Dalam Bahasa Melayu

Percayalah, saya benar-benar memahami apa yang anda sedang lalui kerana saya pernah melaluinya. Saya tidak mahu anda berasa rendah diri dengan badan yang terlalu kurus atau obesiti.
By: Tips Bina Badan
 
 
Tips Bina Badan Bahasa Melayu
Tips Bina Badan Bahasa Melayu
Dec. 2, 2009 - PRLog -- Azizan bin Abdullah dilahirkan di Pasir Mas, Kelantan. Mendapat pendidikan awal di tempat kelahirannya dan mula meminati bidang ini sejak sekian lama namun mula mencari informasi sejak setahun yang lalu dan memulakan latihan gym sejak beberapa bulan yang lalu.

Mula mencapai perubahan hanya dalam masa sebulan dan hasil yang baik setelah 7 bulan kemudiannya. Sehingga kini masih giat menjalani latihan untuk mendapatkan hasil terbaik. Kini beliau aktif dalam Kelab Bina Badan Gymnasium Rakyat PERKASA di bawah Gymnasium Rakyat Kuala Terengganu. Hasil dari minat ini maka terciptalah Ebook 5 Langkah Mendapatkan Badan Berotot ini. Maklumat lanjut sila klik  http://tips-dan-panduan-bina-badan.blogspot.com/


Testimoni Pelanggan :
"Bagus! Satu hasil kerja yang membanggakan. Saya dah lama jadi pengurus gym dan personal trainer...ebook ini dah ajar semua yang perlu saya ajar kepada pelatih saya. Sesiapa yang minat nak bina badan disyorkan beli buku ni...lengkap...!" - Nasir (rakan)
Pengurus Gym Rakyat Kuala Terengganu. - Maklumat lanjut sila klik  http://tips-dan-panduan-bina-badan.blogspot.com/

"Buku ni memang bagus bagi mereka yang baru dan berminat pasal bina badan. Sebab saya lihat ramai yang pergi ke gym tanpa sebarang panduan dan main peralatan ikut suka hati sahaja. Jadi walaupun penat, badan kekal macam tu sebabnya tak ikut teknik yang betul. untuk bina badan, kita perlu diet khas, cara latihan, pernafasan kena betul...Semua ada lah dalam buku...tak rugi beli beb!" - Saiful (rakan) Kuala Terengganu.  Maklumat lanjut sila klik  http://tips-dan-panduan-bina-badan.blogspot.com/
End
Email:***@gmail.com Email Verified
Tags:Tips Bina Badan, Bina Badan, Jadi Kuat, Badan Berotot
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share