Nieuw Balletkledingmerk Gelanceerd in Europa.

Een nieuw balletkleding merk is gelanceerd. De naam is Dancer Dancewear. Dit merk is gemaakt door balletdansers en voor balletdansers. Dit merk kan je nu kopen via de balletkledingwinkel.
 
 
balletpakje
balletpaj
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Balletkleding
Balletwinkel
Balletpakje
Balletschoen

Industrys:
Fashion
Shopping

Location:
willemstad - Curacao - Netherlands Antilles

Nov. 16, 2009 - PRLog -- De Balletkledingwinkel heeft een groot assortiment aan danskleding. Noem het maar op en ze hebben het! Balletpakjes met korte mouw, lange mouw, brede band, wel of geen glanslycra en leuke fantasie ruggen. Maar ook balletschoenen, jazzlaarsjes, dansschoenen van canvas of leer, splitzool dance sneakers, aerobic en fitness sportkleding en allerlei accessoires zoals haarbanden, beenwarmers en haarnetjes.

Vroeger was het ‘mode’ om in zo oud mogelijke danskleding in de danslessen te verschijnen. Oude tweedehands kleding met gaten was favoriet. Had je een keer iets nieuws aangeschaft, dan zou je er wel eigenhandig een stel mooie gaten in knippen. Er werden panty’s, uiteraard bedoeld voor de benen, over het hoofd getrokken en gedragen als topje. Anno 2009 is de mode in de danswereld veranderd. Eindelijk mag de trotse danser of danseres er tip top bijlopen. Het aanbod van danskleding heeft zich ook duidelijk uitgebreid. Eén van de nieuwste merken op danskledinggebied is Dancer Dancewear. En je ziet het natuurlijk al aan de naam, dit merk richt zich specifiek op dansers. Niet alleen professionele dansers, maar vooral ook de amateur markt.
Dancer Dancewear heeft een collectie samengesteld die niet louter uit de kleine maatjes bestaat. Vrijwel elk model dat zij aanbieden is te verkrijgen in de maat XL. Behalve danskleding voor de klassieke leerlingen worden er ook andere modellen voor bijvoorbeeld hip hop, jazz, streetdance, zumba en showballet aangeboden.
Zo worden de balletpakken voorzien van interessante ruguitsnijdingen, een tikkeltje hogere beenuitsnijdingen voor optisch meer beenlengte en de volwassen maten zijn allen voorzien van een ingewerkte bh voor maximaal comfort. Voor de jazz en de hip hop fanatiekelingen zijn er o.a. hotpants, baggy pants, hip hop sneakers, verschillende tops/t-shirts en niet te missen: de jazzneaker. Deze dansschoen is een combinatie van de ouderwetse jazzschoen gecombineerd met de populaire danssneaker. De jazzneaker heeft een splitzool en kan gebruikt worden vanwege zijn flexibele doch sterke capaciteiten voor zowel ballet, jazz als hip hop.

Het team van Dancer Dancewear is een samensmelting van dansers, designers en zakenmensen. Met de expertise van dit nieuwe merk zit het dus wel goed.
Op hun website staan vrolijke foto’s die worden afgewisseld met stoere of theatrale danseressen. Het is duidelijk waar dit dansmerk voor staat: passie, ambitie lifestyle. En dat is precies wat de danser, groot of klein, drijft. Want al lijkt het voor een buitenstaander alsof het slechts glitter en glamour is…. Het is kei-hard werken.

Het concept van De Balletkledingwinkel is simpel en uiterst interessant voor iedereen die met dans in aanraking komt. Prijzen worden voor groothandelsprijzen aangeboden en een ieder die denkt de danskleding te kunnen wederverkopen of zelf kan gebruiken is welkom om direct bij de fabriek te bestellen. De levertijd is ongeveer 10 dagen mits de artikelen allemaal op voorraad zijn.
Er wordt een gemakkelijk betaalsysteem gehanteerd en er zijn al vele tevreden kopers gesignaleerd. Het nieuwe merk Dancer Dancewear wordt een hit!
Op het moment wordt er tevens balletkleding van Papillon via De Balletkledingwinkel verkocht. Online aankopen kunnen gedaan worden via http://www.balletkledingwinkel.com
Nieuwsgierig geworden naar de kleding van Dancer Dancewear? Een deel van de collectie is al te bekijken op hun website: www.dancerdancewear.com.

# # #

We are ballet clothing experts. We design and sell ballet clothing. The brand name is dancer dancewear and dancer dancewear is made and designed by ballet dancers.
End
Source:balletkleding
Email:***@gmail.com Email Verified
Tags:Balletkleding, Balletwinkel, Balletpakje, Balletschoen
Industry:Fashion, Shopping
Location:willemstad - Curacao - Netherlands Antilles
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Page Updated Last on: Mar 17, 2011
balletkledingwinkel PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share