Grootste Online Speelgoedwinkel Toys XL, de speelgoed- en multimediaketen

Toys XL, de speelgoed- en multimediaketen met de grootse winkels in deze branche, wordt nu ook online dé speelgoed- en games expert in Nederland.
By: Jaap Tiemens
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Speelgoedwinkel
* Speelgoed
* Toys Xl

Industry:
* Business

Location:
* Breda - Noord-Brabant - Netherlands

Nov. 12, 2009 - PRLog -- Utrecht, Nederland  – http://www.toysxl.nl ; “Grootste speelgoedwinkel online van Toys XL”.

Toys XL, de speelgoed- en multimediaketen met de grootse winkels in deze branche, wordt nu ook online dé speelgoed- en games expert in Nederland. Sinds 5 november is de Toys XL-webshop online met het volledige winkelassortiment en nog veel meer. De met veel zorg ontwikkelde en toegankelijke webwinkel van Toys XL biedt gebruikers onder andere de mogelijkheid om producten te beoordelen, wat uniek is in deze branche. Toys XL – dat in Nederland eerder bekendstond onder de naam Toys “R” Us – wil op termijn de grootste speelgoedaanbieder op internet zijn.

De fysieke winkels van Toys XL hebben het grootste assortiment speelgoed in Nederland. Online wordt die collectie nog eens veel groter, met een actueel aanbod van onder andere games, cd’s en dvd’s en speeltoestellen voor de buitenruimte. Service staat bij Toys XL voorop. Bij de fysieke winkels vindt de klant dat terug in de ruime openingstijden, optimale parkeergelegenheid, de deskundigheid van het personeel en het uitgebreide assortiment. De Toys XL-webshop zet die service online door met een telefonische klantenservice en het unieke geen-gezeur-concept ‘online kopen, ruilen in de winkel’. Nooit meer gedoe dus met het opnieuw inpakken en terugsturen van aangeschafte producten. Geen enkele andere webwinkel in Nederland biedt deze service.

Online beoordelen
Ook bijzonder in de speelgoedbranche is de mogelijkheid om artikelen online te voorzien van een productbeoordeling. “Dit wordt binnen de speelgoedbranche nog nauwelijks toegepast, maar de behoefte om advies te krijgen is er wel degelijk”, aldus Jaap Tiemens, managing director bij Toys XL. “Toys XL heeft een uitgebreid assortiment. Je kunt niet van alle websitebezoekers verwachten dat ze precies weten wat een artikel kan of doet. En bovendien is het cadeau meestal niet voor jezelf bestemd, maar voor een ander. Het kan dan heel handig zijn om via de productbeoordelingen te zien of je de juiste keuze maakt.”

Uitgebreide zoekfunctie
Het is bekend dat kinderen het speelgoed uitkiezen, maar de ouders de winkel. Toys XL (http://www.toysxl.nl) mikt dan ook met de webshop vooral op de primaire doelgroep: de ouders. “Het is essentieel dat de site toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor zowel de primaire als de secundaire doelgroep, de kinderen”, aldus Jaap Tiemens. Vooral met het oog op de primaire doelgroep is de gebruiksvriendelijkheid zo groot mogelijk. Zo krijgt de webwinkel een uitstekende zoekfunctie. Tiemens: “Het is straks niet alleen mogelijk om op merknaam of prijs te zoeken, maar ook op thema en zelfs op leeftijd. Hierdoor is het vooral voor (groot)ouders eenvoudig om een product te vinden dat aansluit bij de interesse en leeftijd van hun (klein)kinderen.”

Over Toys XL
Toys XL is een retailketen van grootschalige speelgoed- en multimediawinkels, die in Nederland geëxploiteerd wordt door Speelhoorn B.V. De Toys XL-vestigingen waren binnen Nederland eerder bekend onder de naam Toys “R” Us. Op 7 maart 2009 is de organisatie overgegaan op de naam Toys XL en zijn alle connecties met Toys “R” Us komen te vervallen. Toys XL heeft momenteel negentien filialen, die verspreid zijn over heel Nederland.

TOYS XL
Jaap Tiemens
Winthontlaan 8
3526 KV, Utrecht
The Netherlands
+31(0)30 28 55 000
http://www.toysxl.nl
End
Email:***@gmail.com Email Verified
Phone:03028-55000
Zip:3526 KV
Tags:Speelgoedwinkel, Speelgoed, Toys Xl
Industry:Business
Location:Breda - Noord-Brabant - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share