Wii games aanbieding Toys XL online

Op 2 november opent Toys XL de virtuele deuren van de Toys XL webshop. Naast al het speelgoed is Toys XL ook een gigant in games. In de webshop zijn verschillende aanbiedingen van Wii games.
By: Jaap Tiemens
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Wii Games
Wii Voordeelbundel
Wii Sports
Wii Sports Resorts

Industry:
Business

Location:
Naarden - North Holland - Netherlands

Nov. 5, 2009 - PRLog -- Utrecht, Nederland– http://www.toysxl.nl ; “Wii games aanbieding Toys XL online”.

Op 2 november opent Toys XL de virtuele deuren van de Toys XL webshop. Naast al het speelgoed is Toys XL ook een gigant in games. In de webshop zijn verschillende aanbiedingen van Wii games.

Naast games voor de Wii zijn er op http://www.toysxl.nl ook games te vinden voor de Playstation 2, Playstation 3, PSP, Nintendo DS, Xbox 360 en PC.  Er kunnen spellen worden gezocht voor een spelcomputer in het bijzonder of speciaal voor jongens of meisjes. Door alle spellen in te delen in categorieën wordt het voor de klant overzichtelijker.

De Wii spellen hebben een ontwikkeling doorgemaakt. Van spellen met ouderwetse controller is de Wii vernieuwend met bijvoorbeeld het Wii balance board. Hierbij speel je spellen door het verplaatsen van je gewicht. Alle nieuwste spellen voor de spellen worden aangeboden op Toys XL. Tevens zijn er ook leuke Wii games aanbiedingen in de webshop.

Toys XL staat, behalve voor de ruime collectie en scherpe prijzen voor service. In de fysieke winkels ziet men deze kernwaarde terug in flexibele openingstijden, ruime parkeergelegenheid, een groot assortiment en in de deskundigheid van het personeel. Met de komst van de nieuwe online webwinkel wordt het assortiment nog verder vergroot.

Naast een deskundige klantenservice biedt Toys XL bezoekers bovendien de mogelijkheid om producten te reviewen. Dit wordt binnen de speelgoedbranche nog nauwelijks toegepast.  Een andere opvallende service is dat klanten ook de mogelijkheid hebben hun artikelen te ruilen of terug te brengen in één van de 19 vestigingen in het land. Ter plekke kan direct het probleem worden verholpen of kan worden gekeken voor een alternatief artikel.

De eerste aanbieding van de Wii is de Wii + Wii Sports met extra game Wii Sports Resort voor 219,- actie aanbieding in de nieuwe webshop van Toys XL.“Hiermee pak je als klant al direct 30,- voordeel ten opzichte van de gangbare prijs” ,aldus Jaap Tiemens, managing Director van Toys XL. In de loop van de tijd komen er nog meer Wii aanbiedingen, dus houd de webshop in de gaten.

TOYS XL
Jaap Tiemens
Winthontlaan 8
3526 KV, Utrecht
The Netherlands
+31(0)30 28 55 000
http://www.toysxl.nl

# # #

De eerste aanbieding van de Wii is de Wii + Wii Sports met extra game Wii Sports Resort voor 219,- actie aanbieding in de nieuwe webshop van Toys XL.“Hiermee pak je als klant al direct 30,- voordeel ten opzichte van de gangbare prijs” ,aldus Jaap Tiemens, managing Director van Toys XL.
End
Email:***@gmail.com Email Verified
Phone:03028-55000
Zip:3526 KV
Tags:Wii Games, Wii Voordeelbundel, Wii Sports, Wii Sports Resorts
Industry:Business
Location:Naarden - North Holland - Netherlands
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share