ProTem verhuisd naar nieuw kantoor in Almere.

“Wij hebben bewust gekozen voor Almere ”, aldus Ron Hartman, algemeen directeur van ProTem. “Ons nieuwe kantoor ligt filevrij vlak langs de A6.
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
* Professionele Dienstverlener
* Interim Management
* Interim-managers

Industry:
* Management

Location:
* willemstad - Curacao - Netherlands Antilles

Sept. 30, 2009 - PRLog -- Almere, Nederland– www.protem.nl – Almere, “ProTem  Interim-management (http://www.protem.nl) verhuist per 1 november  naar Almere.”

“Wij hebben bewust gekozen voor Almere ”, aldus Ron Hartman, algemeen directeur van ProTem.

“Ons nieuwe kantoor ligt filevrij vlak langs de A6. Voor onze klanten en onszelf betekent dit dat wij zowel zelf goed bereikbaar zijn, als binnen redelijk korte tijd bij onze klanten kunnen komen. Almere ligt centraal in Nederland en wij zijn zo altijd dicht bij onze klanten.”

Het pand heeft precies de uitstraling die ProTem wil hebben. “De transparantie en professionaliteit die wij in onze dienstverlening nastreven komt terug in de architectuur van ons gebouw, veel glas en veel licht. Het is een prachtig en op de toekomst gericht eigen pand”, licht Hartman toe.

Over ProTem

ProTem is een professionele dienstverlener (http://www.protem.nl) op het gebied van interim-management en bemiddelt bij de plaatsing van ervaren zelfstandige interim-managers.

Protem heeft een netwerk van ervaren ondernemers en managers, door de wol geverfd, capabel, en stuk voor stuk prettige mensen om mee te werken. Opdrachtgevers zijn op zoek naar snel inzetbare, gespecialiseerde en praktijkgerichte mensen. Pro Tem ondersteunt daarbij; snel en efficiënt, gewapend met kennis, ervaring en inlevingsvermogen.

ProTem kent het bedrijfsleven ywrfnu als geen ander en zorgt altijd voor een snelle en passende match.

ProTem brengt u verder!

Ron Hartman
ProTem
Transistorweg 51-D
1322 CK Almere
The Netherlands
+31(0)36 54 60 227
http://www.protem.nl

# # #

Protem heeft een netwerk van ervaren ondernemers en managers, door de wol geverfd, capabel, en stuk voor stuk prettige mensen om mee te werken. Opdrachtgevers zijn op zoek naar snel inzetbare, gespecialiseerde en praktijkgerichte mensen.
End
Source:Ron Hartman
Email:***@gmail.com Email Verified
Phone:03654-60227
Zip:1322
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share