Europhia en Logistiek.nl presenteren op 24 Sept een financieel diner rondom de Supply Chain

Op 24 September 2009 presenteren Europhia Consulting en Logistiek.nl een aantal internationale experts die hun licht laten schijnen over verschillende financiele supply chain concepten.
 
Aug. 5, 2009 - PRLog -- Leer hoe de Supply Chain actief kan bijdragen aan de ‘bottom-  en top’ lijn van uw bedrijf.
De wereldwijde crisis en de korte termijn impact hiervan op bedrijven kan alleen worden overwonnen door te herdefiniëren op welke manier uw bedrijf zaken doet.  Naast de financiële crisis zijn zaken als energie kosten, milieuproblemen, werknemersschaarste en stijgende productie kosten in China, en betalingsrisico’s allemaal factoren die meespelen bij het herstructureren van het businessmodel van uw bedrijf en de strategische rol die de supply chain hierbij speelt. Dit alles beïnvloedt de concurrentie positie van Nederlandse ondernemingen op de wereldmarkt.

Dit Supply Chain Executive diner richt zich op hoe bedrijven beter gebruik kunnen maken van de supply chain als strategisch middel op het toevoegen van meer waarde aan het businessmodel. Het logistiek diner presenteert een aantal strategisch en tactisch financieel gedreven aspecten, die helpen bij het verlagen van de kosten, klanten voorzien van innovatieve supply chain oplossingen en die tevens het serviceniveau verhogen.

Het SCExecutive.com diner biedt mogelijke oplossingen hoe een aantal belangrijke financiële variabelen binnen de supply chain bedrijven kunnen helpen.

Wie zijn er aanwezig?
Het Supply Chain Executive Diner richt zich op senior executives van bedrijven die een leidende rol spelen in de productiesector, de logistieke dienstverlening, de consultancy of financiële instellingen.

# # #

SCExecutive.com, founded by Europhia Consulting, is a global knowledge network for supply chain professionals to connect, network, share knowledge on the industry, access latest information and explore supply chain career opportunities.
EndLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share