Tips & Panduan Bina Badan - 5 Langkah Bina Otot Dibongkar

Ebook Panduan Bina Badan, '5 Langkah Membina Badan Berotot' dilancarkan pada Julai 2009 sebagai alternatif kepada panduan bina badan berbahasa Inggeris. Ebook ini lengkap dan padat dengan tips & panduan bina badan berdasarkan pengalaman penulis.
 
 
Rahsia Bina Badan Cara Mudah Didedahkan!
Rahsia Bina Badan Cara Mudah Didedahkan!
July 15, 2009 - PRLog -- Oleh Azizan bin Abdullah

Beliau mula serius dalam bina badan sejak 8 bulan yang lalu dan kini masih meneruskan usaha mendapatkan hasil yang terbaik. Namun apa yang terhasil kini merupakan satu perubahan besar dalam hidup beliau dan ingin dikongsikan bersama anda yang berminat.

Dapatkan Ebook 5 LANGKAH MENDAPATKAN BADAN BEROTOT ini sekarang di lamanweb
===> http://tips-panduan-bina-badan.blogspot.com/

Buku ini mengandungi 5 langkah-langkah yang perlu anda ikuti untuk mendapatkan badan berotot. Bermula dengan meningkatkan kadar metabolisma badan anda, latihan-latihan lengkap yang perlu dilakukan, tips-tips hebat, apa yang perlu anda ambil untuk diet, ketahui bagaimana otot boleh membesar, dan apa yang diperlukan untuk ia membesar.

Dengan bantuan ebook ini, beliau yakin bahawa tiada lagi persoalan yang bermain difikiran anda, malah beliau sedia membantu anda menjawab semua persoalan yang timbul selepas anda mendapatkan buku ini.

BOLEH KE BERJAYA DENGAN HANYA ytnmn MEMBACA BUKU INI?

Mungkin anda ragu-ragu, tetapi Azizan telah berjaya melakukannya tanpa sebarang buku panduan dan personal trainer. Semua kajian dilakukan sendiri berdasarkan maklumat di internet, mengambil supplement tanpa panduan dan merasai sendiri kesannya. Semuanya trial and error.

Beliau juga bertanya dengan senior-senior di gym mengenai tips-tips bina badan yang berkesan. Ada yang sudi berkongsi dan ada yang tidak. Namun anda tidak perlu bersusah payah kerana semuanya telah dirangkumkan dalam buku ini.

Untuk maklumat lanjut, sila layari lamanweb;
===> http://tips-panduan-bina-badan.blogspot.com/
EndLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share