Profilepro.be Beste Virtuele Marktplaats In Vlaanderen

U Moet Een Nieuwe Leverancier Selecteren? De ProfilePro Website Brengt u het Snelst en het Meest Comfortabel in Contact Met de Kandidaat Leveranciers.
 
 
Attachment
Attachment
 
Spread the Word
Listed Under

Industry:
Business

Location:
De Pinte - Oost-Vlaanderen - Belgium

July 8, 2009 - PRLog -- ProfilePro is een 100% gratis online netwerk van meer dan 600 Vlaamse leveranciers. Het groeit zeer sterk dankzij de eenvoudige en gebruiksvriendelijke benadering. Hierdoor is ProfilePro op korte tijd uitgegroeid tot de meest effectieve website om leveranciers van diensten en producten te vinden.

De gebruiker (lees: de zoekende partij) duidt op enkele minuten aan wat wordt gezocht en vult een korte beschrijving en contactgegevens in. Daarop contacteren enkele leveranciers rechtstreeks de gebruiker. ProfilePro dekt de provincies Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Het ProfilePro netwerk dekt rubrieken rond algemene behoeften van een onderneming.
•   Kantoormateriaal zoals faxapparaten, drukwerk, papierwaren, kantoorinrichting, …
•   Administratieve ondersteuning zoals , vertalers, …
•   Beheer van gebouwen in de ruime zin, zoals verhuizen, aankoop en verkoop van vastgoed / immobiliën, beheer van gebouwen, bedrijfsrestaurants en accomodatie, interieur en tuinen
•   Financiën en fiscaliteit zoals boekhouding, financiering, fiscaal advies, verzekeringen, revisoraat, debiteurenbeheer, …
•   Personeelsbeheer zoals selectie, recrutering, freelance medewerkers, training / opleiding, outplacement, teambuilding, tijdsregistratie, …
•    Informatica en telecommunicatie zoals hardware, software, mobiele en vaste telefonie, Voice over IP, internet, …
•   Juridische dienstverlening zoals incasso, advocatuur, notariaat, octrooi, …
•   Marketing en communicatie zoals beurzen en seminaries, communicatie- en marketingbureaus, PR, reclame, …
•   Milieu en energie zoals afvalverwerkingsbedrijven, energieleveranciers, waterzuivering, waterverwerking, bodemsanering, …
•   Mobiliteit en transport zoals eco-driving, garages, hotels, koerierdiensten, reisbureaus, …
•   Commerciële diensten en aankoop zoals freelance verkoop, diensten rond internationale handel
•   Netwerken en verenigingen zoals sectorvereniging, beroepsvereniging, kamer van koophandel
De aangesloten leveranciers zijn actief in en rond de Vlaamse steden zoals Kortrijk, Brugge, Roeselaere, Oostende, Veurne, Doornik, Gent, Sint-Niklaas, Aalst, Ninove, Oudenaarde, Aalter, Dendermonde, Antwerpen, Tielt,  Mechelen, Turnhout, Diest, Hasselt, Leuven, Tienen, Brussel, Eeklo, Sint-Druiden, …
ProfilePro Zoek Onderdelen:

De ProfilePro netwerk omvat verschillende onderdelen die gericht zijn op de algemene behoeften van een bedrijf. De verschillende delen van de zoekopdracht ProfilePro website zijn hieronder opgesomd:

1) Administratie:

De categorie administratieve helpt bij het vinden van de dienstverleners met betrekking tot de verschillende administratieve behoeften van het bedrijfsleven zoals archivering, opslag, vernietiging en het beheer van documenten, vetalingen, …

2) Bureaumateriaal:

De categorie bureaumateriaal helpt om leveranciers te vinden voor kantoor apparatuur zoals faxen, printers, papierwaren, kantoorinrichting, enz.

3) Facilities en immobiliën:

Deze categorie heeft betrekking op het beheer van de gebouwen en infrastructuur, bedrijfsrestaurants, accommodatie, interieur, decoratie en tuinen. Deze sectie behandelt ook de aankoop, verkoop en verhuur van industriële en commerciële panden.

4) Financiën en fiscaliteit:

Deze categorie is onderverdeeld in verschillende subcategorieën met betrekking tot Business Financial Management en Fiscale kwesties zoals accountancy, audit, investeringen, financiën, fiscaal advies, verzekeringen, enz.

5) Human Resource:

De Human Resource categorie omvat Selectie, Recruitment, Freelance Personeel, opleiding van personeel, Team Building, Time Management, enz.

6) Informatica en Telecommunicatie:

IT en Telecommunicatie categorie heeft betrekking op het bedrijf hardwareapparaten, mobiele apparaten, telefoons, software, Voice over IP, Internet en Networking Issues.

7) Juridisch:

Legal Services omvat diensten op het gebied van Advocaten, Notaris, deponderen van merken, octrooi, enz.

8) Marketing en Communicatie:

Marketing en Communicatie omvat marketing en reclame, public relations, beurzen, tentoonstellingen, seminaries en evenementen.
 
9) Milieu en Energie:

De categorie Milieu en Energie omvat het beheer van de afvalstoffen in het bedrijf, recycling en terugwinning, alternatieve energie, waterzuivering, bodemsanering, enz.

10) Mobiliteit en Vervoer:

Mobiliteit en vervoer omvat , koeriersdiensten, hotelboeking, garages, taxidiensten, enz.

11) Netwerken en vereniging:

Deze rubriek omvat de beroepsverenigingen, business clubs, kamers van koophandel en sectorverenigingen.

12) Verkoop en aankoop:

Verkoop en aankoop omvat de diensten voor de uitvoer of invoer freelance verkopers en aankopers, traders, andere commerciële diensten, enz.

Profilepro is op verschillende opzichten beter dan andere zoekmethodes of netwerken. Waarom?

Voorbije testen hebben aangetoond dat ProfilePro de snelste en meest comfortabele manier is om in contact te komen met kandidaat leveranciers.
Registratie bij ProfilePro is uiterst snel en eenvoudig. Door de uiterst eenvoudige registratiepagina, kan men met enkele clicks een zoekprofiel registreren. Dit alles op 1 eenvoudig scherm. Dat maakt ProfilePro.be uiterst makkelijk en vlot in gebruik.
Met ProfilePro.be krijgt de zoeker uiterst snel contact met aanbieders. Omdat het systeem gratis is voor leveranciers, is het aantal aangesloten bedrijven in Vlaanderen intussen uitgegroeid tot maar liefst 600. En het groeit dagelijks verder. Dit uitgebreid netwerk van leveranciers zorgt ervoor dat de zoeker zeer snel een antwoord krijgt.
De gebruiker heeft uiteindelijk het optimale resultaat qua prijs/kwaliteit. Door dit uitgebreide netwerk van aanbieders, krijgt de zoeker meestal een reactie van meerdere aanbieders. Hierdoor kan de concurrentie vrij spelen en is prijs-kwaliteit van het aanbod het beste gegarandeerd.
                                                             
Als u graag meer informatie over deze website, kunt u een e-mail Stefan op support@confinity.be of bel Stafan op +32 (0) 9-334-53-54

http://www.profilepro.be/
End
Source:Stefan Cindy
Email:***@narolainfotech.com Email Verified
Phone:+32 (0) 9-334-53-54
Zip:9840
Industry:Business
Location:De Pinte - Oost-Vlaanderen - Belgium
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share