Cadeaubonnen - Bloemenkaartjes - Wensetiketten - Verpakking Voor Bloemen

Jeso Cards, groothandel in kadobonnen, cadeaubonnen
By: Jeso Cards - Webshop cadeaubonnen
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Kadobon
Cadeaubon
Bloemenkaartjes
Verpakking Bloemen
Bedrukking Wenskaartjes

Location:
Belgium

Dec. 11, 2008 - PRLog -- Wenskaartjes … marktleider in meerdere landen !
Met meer dan 20 jaar ervaring is Jeso Cards de marktleider in kleine wenskaartjes voor bloemen en geschenken! Allemaal eigen creaties, 20 collecties bestaande uit 12 tot 40 motieven per collectie, verkrijgbaar in meerdere talen en gepresenteerd in kwalitatieve, eigentijdse displays.

Cadeaubonnen … ontdek ons aanbod !
Een ongezien aanbod met trendy en eigentijdse cadeaubonnen, al dan niet gepersonaliseerd. Wij bieden ook de mogelijkheid om reeds vanaf relatief kleine aantallen uw eigen kleur te kiezen, of samen met u een ontwerp te bepalen. Dit alles de beste prijs/kwaliteitsverhouding indachtig. Per seizoen worden er bovendien meerdere nieuwe creaties toegevoegd aan ons gamma. Dus voor ieder wat wils!

Verpakking en accesoires … steeds wat nieuws !
Trendy verpakking & accesoires, folie aan scherpe dagprijzen, unieke tasjes in handgeschept papier, exclusief lint, pluimpjes als accentjes, naametiketjes aan correcte prijzen, het volledige aanbod van “LEGRO” afrolsytemen … Kortom alle mogelijke verpakkingen die inspelen op wat de markt vraagt, standaard, maar ook op maat!

Wensetiketten … het kleine accentje voor alle gelegenheden !
Zelfklevende wensetiketten op rolletjes van 500 ex. in vier kleuren, met eigentijdse designs aangepast aan de gelegenheid en seizoenen.

Huisstijl … met stijl van A tot Z !
De complete verzorging, van ontwerp van logo tot het drukken van uw volledige huisstijl, gaande van visitekaartjes, kalendertjes, klantenkaarten, schorten geborduurd met uw naam en logo en nog zoveel meer, als je naam er maar op staat!

www.jesocards.be

# # #

Jeso Cards ... nu al meer dan 20 jaar de GROOTSTE in kleine wenskaartjes voor bloemen en geschenken! Jeso heeft de ruimste keuze en het meest creatieve aanbod van "kadobonnen"
End
Email:***@jesocards.be
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report AbuseLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share