Spotlight op ATAL BV, Nederland Resource voor Extech's Leading Meters en Testers

Extech Instruments (www.extech.com), een dochteronderneming van FLIR Systems, Inc, is toegenomen Nederlandse distributie van haar brede lijn van het test-en meetapparatuur via haar relatie met ATAL BV, een distributie partner gevestigd in Purmerend.
By: Andre Rebelo, Extech Instruments (a FLIR company)
 
 
Spread the Word
Listed Under

Tags:
Test And Measurement
Extech
Fluke
Testo
Multimeter
Thermometer
Ampmeter
Infrarood
Gas Detectoren
Druk Meter

Industrys:
Industrial
• Electrical
• Hvac

Location:
Waltham - Massachusetts - US

Sept. 30, 2008 - PRLog -- Purmerend, Nederland - Extech Instruments (www.extech.com), een dochteronderneming van FLIR Systems, Inc, is toegenomen Nederlandse distributie van haar brede lijn van het test-en meetapparatuur via haar relatie met ATAL BV, een distributie partner gevestigd in Purmerend, in de provincie Noord-Holland. Met Extech en ATAL, elektrische-, milieu / de luchtkwaliteit binnenshuis, HVAC / R, bouw-en industriële MRO (onderhoud, reparatie, en operaties) professionals in Nederland zijn keuzes als het gaat om het selecteren van kwalitatief hoogwaardige test-en meetapparatuur met ingebouwde in de infrarood technologie, met inbegrip van digitale Multimeters (DMMs), clamp-on meters, tachometers, thermometers, en meer dan 300 andere precisie-instrumenten.

Jerry Blakeley, general manager van Extech Instruments, gedraaid, "Extech het uitermate belangrijk dat onze relatie met ATAL. Ze zijn echt Extech ambassadeurs voor onze brede lijn van feature-rijke precisie-instrumenten in de Nederlandse markt. Door ATAL, klanten in Nederland zijn kom en ontdek de 'Extech voordeel: "innovatieve en veelzijdige product selectie, gepleegd customer support en een reputatie voor kwaliteit."

Klanten worden uitgenodigd om meer te weten over de Extech catalogus op ATAL door een bezoek te brengen www.atal.nl, belt +31 (0) 299 630 610 of e-mail te sturen info@atal.nl.

Extech's uitgebreide catalogus omvat zestien productcategorieën waaronder luchtstroom meter (anemometers); vocht en luchtvochtigheid meter (chrometers); fiber optic, licht en geluid meter (met inbegrip van dosismeters); waterkwaliteit meter; gas detectoren; druk meter; kalibratie; thermokoppel thermometers; Voltmeters; en tal van andere test-en meetapparaten. Bekend om haar innovatie-gerichte benadering van de productontwikkeling, Extech heeft op agressieve wijze uitgevoerd ingebouwde infrarood technologie in al haar produkten. (Extech bezit vijf octrooien opnemen van infrarood (IR) in meet-instrumenten.) Bezoek www.extech.com voor een volledig product-aanbieding.

Over Extech Instruments, een FLIR Company
Het hoofdkantoor is gevestigd in Waltham, Massachusetts, USA, Extech Instruments is een van de grootste leveranciers van test-en meetapparatuur wereldwijd. Opgericht in 1971, Extech staat bekend om haar diepte en de breedte van de producten en de innovatie bij het verstrekken van instrumenten met unieke combinaties van functies waardoor ze uiterst nuttig en zeer handig. Alle meters zijn Extech wereldwijd gedistribueerd via toonaangevende vertegenwoordigers, distributeurs en OEM's. Het bedrijf is ISO 9001 2000 gecertificeerd en is een volle dochteronderneming van FLIR Systems, Inc Voor meer informatie over Extech Instruments, bezoek www.extech.com.

Contact
Andre Rebelo
Global PR Manager
Extech Instruments
781-434-3901
andre.rebelo@extech.com

# # #

Extech is one of the largest suppliers of test and measurement equipment worldwide. Extech testers and meters are distributed worldwide through leading representatives, distributors and OEMs. The company is a wholly owned subsidiary of FLIR Systems, Inc.
End
Email:Contact Author
Phone:781-434-3901
Zip:02451-1064
Tags:Test And Measurement, Extech, Fluke, Testo, Multimeter, Thermometer, Ampmeter, Infrarood, Gas Detectoren, Druk Meter
Industry:Industrial, Electrical, Hvac
Location:Waltham - Massachusetts - United States
Account Email Address Verified     Disclaimer     Report Abuse
Extech Instruments, a FLIR Company PRs
Trending News
Most Viewed
Top Daily NewsLike PRLog?
9K2K1K
Click to Share