1. Latest News
  2. Submit Press Release

Fiksne Proteze Beograd Cene fiksnih proteza

Fiksnu protezu koristimo da bi se ispravili zubi I namestili u odgovarajući položaj za pravilan zagrižaj. . Idealno bi bilo da ortodontski tretman počne u vreme nicanja stalnih zuba. .

 
 
fiks pr
PRLog - Nov. 5, 2012 - Zbog malog ili prevelikog razmaka između zuba, zbog većih ili manjih deformiteta zuba  potrebno je nošenje fiksne proteze. Fiksnu protezu koristimo da bi se ispravili zubi I namestili u odgovarajući položaj za pravilan zagrižaj. .  Idealno bi bilo da ortodontski tretman počne u vreme nicanja stalnih zuba. . U mlečnom periodu retke su teške anomalije  Dužina nošenja proteze zavisi od starosne dobi pacijenta I nepravilnosti vilice. Fiksne proteze se prilagođavaju na dva do tri meseca kod ordinirajućeg stomatologa. Adaptacija na protezu je mesec dana. Posle tog vremena pacijenti prihvataju protezu kao sastavni deo usne duplje. Fiksne proteze  se  preporučuju starijim tinejdžerima s većim nepravilnostima. Krivi zubi i deformiteti vilice ozbiljno remete kvalitet života. I funkcionalno I estetski. Fiksni aparat se postavlja na zube i ne skida se do završetka terapije. Pratite  rast zuba svoje dece. Ako primete anomaliju, potražite savet stomatologa. Ukoliko je potrebno, stomatolog će vas uputiti kod ortodonta.Proteza uvek mora da bude besprekorno čista. Fiksne aparate treba redovno prati po mogućstvu specijalnom četkicom za proteze  i pastom za zube.Ortodontske anomalije dok se ne kompletiraju stalni zubi se  leče pokretnim aparatima koji se obično nose nekoliko sati tokom dana i celu noć. Mogu da se upotrebe i fiksni ortodontski aparati koji se stavljaju na stalne zube. Fiksni aparati su  efikasniji i zato se nose kraće.

Cene

Ortodontsko ispravljanje zuba - fiksna proteza (metalne bravice) 650 €
Fiksni aparat (lingvalna ortodoncija) 1.100 € (po jednoj vilici)
Više o ovome na http://www.stomatoloskaordinacijabeograd.com/ortodoncija....

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@dssound.com Email Verified
Source:Smart AD
Location:Canada
Industry:Stomatolog
Tags:fiksne proteze, proteza fiksna, cena fiksne proteze
Shortcut:prlog.org/12016094
Verified Account Email Address
Verified Account Phone Number

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Latest Press Releases By “

More...

Trending News...Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share