1. Latest News
  2. Submit Press Release

Nieuw! Certified Outsourcing Specialist

Eindhoven 7 augustus 2012 – International Management Forum (IMF) breidt haar cursusaanbod uit met een certificerende training over IT Outsourcing met de titel Certified Outsourcing Specialist.

 
Aug. 7, 2012 - PRLog -- De 3-daagse training Sourcing Governance Foundation (inclusief examen) leidt op voor het Certified Outsourcing Specialist Foundation certificaat van IAOP (International Association of Outsourcing Professionals).

De belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie
De training Sourcing Governance Foundation verschaft zowel opdrachtgevers als leveranciers alle informatie die ze nodig hebben om het outsourcingsproces succesvol te laten verlopen. Na de training kent de cursist de belangrijkste principes en terminologie uit de richtlijn van Sourcing Governance. Men heeft dan aantoonbare kennis over en begrip van de kansen, risico’s en vormen van outsourcing.

Kijk voor meer informatie op de website van IMF; www.imf-online.com.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@imf-online.com Email Verified
Source:International Management Forum
Location:Netherlands
Industry:Computers, Education
Tags:Outsourcing, Sourcing, Governance, Foundation, Specialist
Shortcut:prlog.org/11943681
Verified Account Email Address
Verified Account Phone Number

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Latest Press Releases By “

More...

Trending News...Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share