1. Latest News
  2. Submit Press Release
  1. PR Home
  2. Latest News
  3. Feeds
  4. Alerts
  5. Submit Free Press Release
  6. Journalist Account
  7. PRNewswire Distribution
Total Merchant Services of Mississippi Logo

Total Merchant Services of Mississippi offers Free Credit Card Terminals to Mississippi businesses.

Total Merchant Services of Mississippi is helping Mississippi business owners eliminate out of pockets expenses by providing merchants with free credit card terminals for their businesses.

 
PRLog - Mar. 20, 2012 - In a recent interview we asked Regional Sales Representative Sylvester Tucker about their free credit card terminal offer.

1. Do I really get a free credit card processing terminal for free?

Answer: Yes. We ship you a state-of-the-art credit card terminal and get it up and running for you, all absolutely free.

2.  Are free credit card terminals new in the industry?

Answer:  No, many processors have began offering free terminals in last couple of years.  Some processors may offer free terminal with a catch such as a three year contracts or a certain length of time you must stay with them.  Others may provide old outdated equipment and pass off to businesses as new.  


3.  What’s the catch?

Answer: No catch. No hidden fees. No annual fees. When we say “free,” we mean it. If you’re paying extra fees or higher rates in exchange for a complimentary terminal, then you’re not really getting a “free” terminal.

4.  Why would you give terminals away?

Answer: We want you to have the best possible equipment because when your business thrives, so does ours. Unlike our competitors, we’re willing to make an upfront investment in your success today, because we believe it will pay off tomorrow. We are committed
to helping our customers run their business more efficiently and make more money, which is why many Mississippi business owners switch to Total Merchant Services every month.

5.  Then why would they switch?

Answer:  Because we offer rates and fees that are at or below our competitors’, with service levels above and beyond anything they offer. We guarantee you won’t pay more in processing fees and because we provide much more than just credit card
processing, including our gift card loyalty card programs, check conversion and guarantee service.

6. What if I join your program and then decide I want  to cancel?

Answer:  Freedom is what Total Merchant Services of Mississippi is all about. You can sign up with our service with no obligation or risk. You’re not locked into any long-term contract. You can cancel at any time, for any reason, with no early termination fee.

7. Why would you make it so easy to cancel?

Answer:  Because we want to earn your business every day. We won’t give you a reason to cancel. You can rest assured we’ll always take care of your business, and never take it for granted. Set your business free with one free terminal and zero catches.

8.  Many businesses are now using point of sales.  Are you able to intergrate your
services?

Answer:  Absolutely, we work with point of sale providers each day to ensure our business owners have a smooth transition with our services.  In addition we will work with new businesses in providing the best cost saving solution for their business.


We truly understand merchants want a company/sales representative that is reliable, honest, and a phone call away. Our goal will continue setting the expectation upfront and not make any promises we can’t keep. We offer very competitive rates and confident we can beat or match any rate.  In addition, you will never see any charges on your statements for Application fees, Annual fees, and/or IRS Filing Fees unlike other providers.

Simply stated we want your business and are willing to go the extra mile to earn it!

Visit website: http://www.mstms.com

# # #

Total Merchant Services of Mississippi offers a full suite of services including credit and debit card processing, electronic benefit payments (EBT), check verification and/or guarantee, and a robust gift card program to our merchants.

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@mstms.com Email Verified
Source:Kimberly Brantley
Phone:601-499-5300
Zip:39157
City/Town:Ridgeland - Mississippi - United States
Industry:Business, Deals, Services
Tags:free credit card terminal, merchant services, credit card processing, Mississippi
Shortcut:prlog.org/11828802
Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Latest Press Releases By “

More...

Trending News...



  1. SiteMap
  2. Privacy Policy
  3. Terms of Service
  4. Copyright Notice
  5. About
  6. Advertise
Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share