1. Latest News
  2. Submit Press Release

Gratuit sirena de interior la achizitionarea unei alarme de imobil!

Numarul spargerilor de locuinta a crescut, iar apropierea sarbatorilor ii face pe hoti sa devina si mai activi. Surse din cadrul MAI au declarat, pentru Jurnalul National, ca in perioada sarbatorilor de iarna, bandele de spargatori jefuiesc mai mult

 
 
gprs
gprs
Dec. 2, 2011 - PRLog -- Spargatorii jefuiesc mai multe locuinte, pentru a obtine astfel banii necesari pentru vacanta. “Fura bani si bijuterii, de regula, nu se complica furand bunuri pe care sa le vanda greu dupa aceea”, au mai spus sursele citate.
80 de locuinte sparte in fiecare zi, este o estimare furnizata de catre aceleasi surse.

Va recomandam sa va instalati un sistem de alarma de imobil. Pana pe 20 decembrie FIPS va instaleaza orice sistem de alarma si va ofera gratuit o sirena de interior.

Daca doriti un sistem avansat de alarma puteti alege un sistem Paradox, produs in Canada. Sistemul de alarma se poate conecta la un apelator telefonic utilizand o cartela GSM si vei fi instiintat asupra activitatii la acel imobil, fie prin mesaj sau apel.
Poti primi mesaje despre orice stare a sistemului instalat: armat/ dezarmat, cine a armat sau dezarmat, ora la care s-a armat sau dezarmat alarma, sau in cazul caderilor de tensiune. In plus sistemul permite armarea si dezarmarea din telefon prin sms, functie utila in cazul in care dumneavoastra sunteti plecat de acasa si trebuie sa intre in imobil un instalator sau femeia la curatenie, etc.

Mai multe detalii obtineti de la echipa Fips, www.fips.ro.

# # #

Fips SRL are ca obiectiv principal dezvoltarea de servicii de inalta calitate si implementarea solutiilor integrate in domeniul sistemelor de securitate, supraveghere video, control acces, interfonie, alarme si accesorii auto.

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@fips.ro Email Verified
Source:Cristina
Phone:40212332273
Location:Bucharest - Bucharest - Romania
Industry:Security
Tags:Alarma de apartament, Alarme imobil, Supraveghere Video, Sisteme Paradox, Sisteme DSC, Interfoane Videointerfoane, Camere
Shortcut:prlog.org/11739596
Verified Account Email Address
Verified Account Phone Number

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Latest Press Releases By “

More...

Trending News...Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share