1. Latest News
 2. Submit Press Release
 1. PR Home
 2. Latest News
 3. Feeds
 4. Alerts
 5. Submit Free Press Release
 6. Journalist Account
 7. PRNewswire Distribution

Capsiplex Kapsule - Capsiplex tablete nuspojave

Capsiplex dijetne pilule nemaju klinicki poznate nuspojave, dojavljene sa strane korisnika.

 
PRLog - Nov. 10, 2011 - Capsiplex dijetne pilule nemaju klinicki poznate nuspojave, dojavljene sa strane korisnika. Ali ipak, neki korisnici mogu iskusiti slabe kratkotrajne udare topline popracene znojenjem, ali to je normalno, jer Capsiplex povecava tjelesnu temperaturu da bi topio masti.

Capsiplex tablete su radene od prirodnih sastojaka, glavni sastojak je kapsaicinoid, ekstrakt kapsikuma, poznatije još kao cili papricice, koja se konzumira stotinama godina. Ekstrakt cili papricice topi kalorije, ubrzava metabolizam, smanjuje tjelesnu masu i smanjuje kolicinu masti i pomaže smanjivanju apetita. Poznato je da slavne osobe poput Brad Pitta, Jennifer Lopez i Britney Spears koriste Capsiplex dijetne pilule da ostanu u formi.

Klinicke studije zadnjih 30 godina ukazuju na to da je Kapsikum siguran i djelotvoran sastojak za pomoc pri gubitku tjelesne težine. No ipak, da bi vidjeli pozitivne rezultate, trebate ga koristiti u kolicini od 10 ili više grama svaki dan, što ce vam sigurno iritirat trbuh.

Ostali sastojci su niacin, piperin i mala kolicina kofeina, koji zajedno pomažu povecati djelotvornost Capsiplexa za maksimalan gubitak tjelesne težine.

Niacin, poznatiji još kao vitamin B3, pomaže oslobadanju energije iz konzumiranja ugljikohidrata, masti i proteina. To pomaže tijelu da iskoristi energiju ucinkovitije. Piperin pridonosi absorbaciji nutrienata (hranjivih tvari), dok kofein pomaže povecanju energije i mentalne koncentracije.

Capsiplex gdje kupiti u Hrvatskoj: http://www.capsiplexcijena.com

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@capsiplexcijena.com Email Verified
Source:Julian Bates
Location:United Kingdom
Industry:Health
Tags:capsiplex
Shortcut:prlog.org/11720749
Verified Account Email Address

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Trending News... 1. SiteMap
 2. Privacy Policy
 3. Terms of Service
 4. Copyright Notice
 5. About
 6. Advertise
Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share