1. Latest News
  2. Submit Press Release

Az új dohányzási törvény bevezetése

Hamarosan bevezetésre kerül a nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás. Az új jogszabály 2012. január 1-én lép hatályba, de egyes pontjai már korábban életbe léptek.

 
PRLog - Oct. 18, 2011 - Hamarosan bevezetésre kerül a nemdohányzók védelméről szóló törvénymódosítás. Az új jogszabály 2012. január 1-én lép hatályba, de egyes pontjai már korábban életbe léptek. A Xeless Kft., szinte a törvénymódosítás elfogadásával egy időben elkezdte termékei – dohányfüst elszívó berendezések, dohányzókabinok - értékesítését. A piac nyitott az új termékek alkalmazására, hiszen Magyarország felnőtt lakosságának több mint 40 %-a cigarettázik, és nem várható el, hogy a törvénymódosítás leszorítsa máról holnapra ezt az igen magas arányt. A korábban említett – már életbe lépett -, jogszabályváltozások nagyban korlátozzák a füstelszívó berendezések alkalmazását, hiszen jövő évtől egyáltalán nem lehet zárt közösségi terekben dohányozni. Kivételek mindig vannak; ez esetben a büntetés-végrehajtási intézetek, pszichiátriai intézmények és szállodák. Ez utóbbiak szivarszobát üzemeltethetnek, de csak meghatározott keretek között. A Xeless Kft. dohányfüst semlegesítő termékei a Cigar Line csoport, illetve a beltéri dohányzó kabinok teljes mértékben megfelelnek a törvény által megszabott szigorú követelményeknek. A kültéri dohányzókabin főleg a gyárak, ipari és logisztikai parkok, valamint irodaházak részére nyújt ideális megoldást. A Xeless Kft., dohányfüst elszívó berendezésekkel illetve dohányzó kabinokkal nyújt megoldást a kulturált dohányzás érdekében. A vállalat piaci törekvései ellenére reméli, hogy a jövő évtől érvényes szigorú dohányzási törvény hosszú távon tudja majd növelni a nemdohányzók táborát a dohányosokkal szemben, megteremtve ezzel egy egészségesebb társadalmat!

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@xeless.com Email Verified
Source:Henrietta Gazdig
Location:Hungary
Industry:Legal, Health, Finance
Shortcut:prlog.org/11698951
Verified Account Email Address

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Latest Press Releases By “

More...

Trending News...Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share