1. Latest News
 2. Submit Press Release
 1. PR Home
 2. Latest News
 3. Feeds
 4. Alerts
 5. Submit Free Press Release
 6. Journalist Account
 7. PRNewswire Distribution

Stellar Data Recovery participeert aan ICTVakdag

Stellar Data Recovery participeert aan de ICTVakdag 30 mei te Utrecht

 
 
Deelname ICTVakdag
PRLog - May 10, 2011 - UTRECHT, Netherlands -- De ICTVakdag vindt plaats op 30 mei in de Jaarbeurs te Utrecht en is exclusief toegankelijk voor mensen werkzaam bij computer(web)winkels en  servicebedrijven. Stellar Data Recovery is te vinden op stand nummer 4. Voor Stellar is dit hét evenement om professionals op een unieke manier te ontmoeten. Professionele bedrijven in de IT dienstverlening kunnen gedurende deze dag kennismaken met het zeer brede producten- en dienstenpakket van Stellar. Data recovery is een specialistisch vakgebied in het verlengde van de reguliere IT dienstverlening.

Naast hacken, interne en externe diefstal en het fyiek verliezen van datadragers, zijn er nog een aantal andere belangrijke oorzaken waardoor bedrijfsinformatie verloren gaat. De KPMG Barometer spreekt van menselijke en/of systeemfouten (11%), malware (3%) en onbekende oorzaken (5%). Voorbeelden hiervan zijn: het per ongeluk deleten van bestanden of mappen, een partitie die opeens defect raakt of verdwijnt, een harddrive die per ongeluk wordt geformateerd, een back-up die er niet blijkt te zijn of niet blijkt te werken, een harde schijf of server die ineens om een wachtwoord vraagt, een filesysteem dat corrupt is geraakt, een microprocessor van een solid state drive die beschadigd is geraakt, een virusinfectie, kortsluiting, schade aan het electronische circuit, waterschade, brandschade en ondeskundig omgaan met RAID configuraties zijn een reeks van voorbeelden. De oorzaken zijn talrijk en de werkelijkheid stelt vaak weer voor verrassingen.

Aanmelden voor deze dag kan via  www.ictvakdag.nl/registreren

Stellar Data Recovery B.V. www.stellardatarecovery.nl

# # #

About Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery levert wereldwijd hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten. Stellar heeft laboratoria in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met meer dan 100 R&D professionals en data recovery experts, diverse CLASS 100 Clean Rooms en de meest uitgebreide reeks van zelf ontwikkelde data recovery software ter wereld. Stellar biedt complete data recovery oplossing in alle gevallen van dataverlies.

About ICTVakdag

ICTVakdag wordt georganiseerd door ICTWaarborg, dé brancheorganisatie van computerswinkels, computerwebwinkels en computerhulpbedrijven.

--- End ---

Click to Share

Contact Email:
***@stellar.nl Email Verified
Source:Kees Jan Meerman
Phone:31 (0)30 - 7600 701
Zip:3542 EB
Location:Utrecht - Utrecht - Netherlands
Industry:Computers, Software
Tags:ICTVakdag, data recovery, IT dienstverlening
Shortcut:prlog.org/11482378
Verified Account Email Address

Disclaimer:   Issuers of the press releases are solely responsible for the content of their press releases. PRLog can't be held liable for the content posted by others.   Report Abuse

Trending News... 1. SiteMap
 2. Privacy Policy
 3. Terms of Service
 4. Copyright Notice
 5. About
 6. Advertise
Like PRLog?
9K2K1K
Click to Share